Aankomst dag (dag 1)
Door: Nick Leeuwenkamp
Blijf op de hoogte en volg Nick
03 April 2011 | Spanje, Barcelona
Het is wel erg lastig want me gast gezin spreek letterlijk geen woord engels. dus het is veel handen en voeten werk. maar ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
het was alleen even omschakelen tijdens het avond eten want er zijn een paar dingen die ik echt niet lust (dat is paelja, met vis enzo) en moselen ben ik ook niet echt fan van, en dan is er nog champions. en wat had ik dus als avond eten paelja met moselen en ander schelp beesten en champions. dus met ander worden neus dicht en mond open en slikken tot je bordt leeg is. dat zit er nu net in en probeer het nu binnen te houden en hopen op een wat beter ontbijt(gelukkig heb ik hagelslag mee:):):P )
bedank allemaal nogmaals en ill keep you posted!!
Nick leeuwenkamp live uit Barcalona
P.S. foto's komen er aan:)
03 April 2011 - 20:15
Nick Leeuwenkamp:
die met die pijlen is mijn appartement van mijn gastgezin en die ander is de straat waar hij aan ligt met palm bomen :P -
03 April 2011 - 20:23
Francien:
Hey,
Da's wat anders he dan lasagna; ha, ha....arme jij; je lust echt alles .....behalve paella, mosselen en champignons! Wat een testcase dan je eerste diner als je ook nog niet uit kunt leggen dat je dat echt niet lust! Moest wel heel erg om je lachen hoor; wel lekker na al dat gejank; ha, ha! Wat gaaf; wonen in een straat met palmbomen; is wat anders als een weiland met schapen! Leuk dat je al foto's heb gemaakt!
Voor straks; Sleep Well!!!
dikke kussssss XXX -
03 April 2011 - 20:26
Robin En Sam:
hahaha nick, handig he, geen engels?;) fijn dat je goed bent aangekomen.
Veel plezier met alles leren kennen enzo, zijn nu al jaloers op je
Xx je nichtjes
Ps: kun je voor ons gaan shoppen?;) -
03 April 2011 - 20:39
Peetje:
Hoi lieve kanjer,
Wat zijn we ontzettend blij met je berichtje, top zo ver weg maar toch zo dichtbij!
Ga genieten! en maak er de mooiste tijd van je leven van!
we'll keep in touch!
always!
dikke kus van ons 4 tjes
Ptj Wil Bart en Hel -
03 April 2011 - 22:00
Jeanet:
haha Nick, lekker voor je al die inheemse vissoorten....ben ik ook zo dol op.... Geen geluid maken als je het echt niet binnen kan houden he, staat zo ondankbaar...
Kus van ons allemaal..... (mag jij op die scooter??) -
04 April 2011 - 05:47
Henk:
ziet er leuk uit op de foto!
Usted puede cocinar decentemente
voor als het zo beroerd blijft met eten
Veel plezier! -
04 April 2011 - 06:38
Hermien:
Ach jochie, dat was dus een heerlijk welkomstmaaltje voor je....
Heb je vast nog wel even teruggedacht aan al die heerlijke dingen die je moeder voor je had gemaakt !
Ik wens je een heel fijne en gezellige eerste 'school'dag toe met leuke, gezellige en engelssprekende mensen.
Hopelijk ga je vanavond iets heerlijks eten en anders ga je vast en zeker vanzelf steeds meer dingen lusten (alhoewel: mosselen.... De gedachte maakt me al een beetje misselijk. Zijn ze erin gebleven trouwens?)
Knuffel voor je vanuit Wapenveld.
04 April 2011 - 16:38
Linda Honingh:
hahhaa Paella! Misschien moet je aanbieden dat jij een keer kookt? Lekker andijvie stampot of zo! Hoe was school vandaag? Spreken ze daar ook alleen maar Spaans? Leuk die foto's!
Succes daar Nick! x Linda -
04 April 2011 - 16:41
Rene:
Hey Man,
Hoe was je eerste schooldag,
Kan je al "ik lust geen Paelja" in het Spaans zeggen.
Je auto is verkocht, moet de opbrengst naar een goed doel ?
Het is wel lekker rustig thuis,niet 4 x
roepen voordat jij je bed uitkwam.
Nee ik geniet wel van die nog 151 dagen rust. -
04 April 2011 - 19:06
Hbredewout@hetnet.nl:
We gaan je volgen Nick we wensen je een heel fijne en leerzame tijd toe
Het eten moet wat wennen maar stoer dat je het opgegeten hebt
Groeten uit Katlijk
Tante Jennie en Oom Herman