laatste weekend in Nederland - Reisverslag uit Twisk, Nederland van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu laatste weekend in Nederland - Reisverslag uit Twisk, Nederland van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

laatste weekend in Nederland

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

01 April 2011 | Nederland, Twisk

het is nu vrijdag, en morgen is het feestje hopelijk zie ik daar iedereen weer voor de laatst in 6 maanden. begin nu wel een beetje de zenuwen te krijgen. maar op een goede manier natuurlijk heb er namelijk ontzettend veel zin in en hoop dat ik veel ga leren daar.

• 01 April 2011 - 17:41

Francien:

Hey Kanjer
    We gaan er een gezellig feessie van maken morgen en jij gaat een super jaar tegemoet!
    X mam

• 01 April 2011 - 19:33

Ries En Anja:

veel leren maar ook genieten van het land,het weer,en de m......
    dikke knuffel.

• 01 April 2011 - 20:46

Barend En Dicky:

Nick, heerlijk dat we je kunnen "volgen" en dat gaan we zeker doen. Maar eerst morgen je feestje en dan gaat zondag het grote avontuur beginnen. Voor nu vast een dikke kus van ons.

• 02 April 2011 - 13:22

Jose En Beau:

Hey Nick,

Leuk! Ik ga je volgen. Maar ik kom zo eerst nog even afscheid nemen.
    Tot zo!

Jose

• 02 April 2011 - 13:57

Just Heldring:

Dag Nick,
    Veel succes de komende maanden! We zullen je volgen!
    Just

• 02 April 2011 - 18:17

Astrid:

Lieve Nick,
    Heel veel plezier en vooral een leuke tijd toegewenst. Geniet ervan en wij gaan je volgen. Liefs en dikke kus van ons, Astrid, Nop, Danny en Rick XXX

• 03 April 2011 - 08:51

Ada:

He Nick,

Ik wens je heel veel plezier daar in Spanje.
    Ik ga je volgen hoor.......dikke knuffel vanuit Alkmaar.XX

• 03 April 2011 - 11:21

Je Lievelingsnichtje:

Hey neefje,

Ik wilde je eigenlijk nog smsen voordat je ging maar ik stond nog op het hockeyveld. Toch nog een hele goede reis en we zullen het wel horen als je aangekomen bent!

Hoop dat het niet al te zwaar was vandaag op schiphol ;)

Enjoy!!

X Robin

• 03 April 2011 - 11:27

Jeanet:

Ha Nick,
    was gezellig feestje gisteren en ik weet zeker dat je het geweldig zult hebben in Barcelona! En voor Miami zien we je gelukkig nog even. Geniet ervan kerel
    xxx

• 03 April 2011 - 16:40

Bredewout@live.nl:

hoi nick we hopen dat je het reuze naar je zin zult hebben en we zullen je volgen dag kerel

opa en oma

• 03 April 2011 - 17:45

Ina:

Hoi Nick, eindelijk in Barcelona....!
    Ik kan nu mooi de komende tijd twee waarbenjij.nu sites bijhouden. Ben heel benieuwd naar je verhalen. Heel veel succes en vooral ook heel veel plezier natuurlijk

• 03 April 2011 - 18:52

Rene:

Ik mis je nu al (grapje), zoveel zakdoekjes al vol gehuild.
    Rode neus van het vele snuiten.

Hoe kom ik die maand door voordat ik
    je weer zie ik weet het echt niet.

succes met je schooldag morgen.
    Liefs ,
    Je Vader