Verjaardag !!! 20 mi compleanos!! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu Verjaardag !!! 20 mi compleanos!! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

Verjaardag !!! 20 mi compleanos!!

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

10 Augustus 2011 | Spanje, Barcelona

ik ben vadaag 20 geworden yippie !!

voel me al erg oud maar ben eigelijk maar 20 jaar jong he ;) ik was een weekend thuis voor me vaders verjaardag (voor de mensen die dat nog niet wisten) heb lekker hier gefeest met me vrienden en morgen op me verjaardag gaan we met ze allen uit naar een schuimfeest hier, wordt dus helemaal te gek. sorry dat ik lange tijd niks op me blog heb gescheven heb het een beetje druk met school comineren met me vriendin en feesten en leren dus sorry voor dat:)

alles nog steeds helemaal top hier ben nu is A2 dus het leren gaat ook goed!!

gr nick de barelona

• 10 Augustus 2011 - 05:53

Hey lieffie,
    Van Harte gefeliciteerd he, met die 20 jaren jong! We hebben vannacht al even samen geproost op jouw mooie nieuwe levensjaar! Vandaag dus vroeg naar school en dan een heerlijke feestdag maken daar; super! Ik zag al je felicitaties voorbij komen op Facebook; je bent niet vergeten daar! Vanavond dus je Big Foam Birthday Party; wat een verjaardag heb jij! Wij nemen er vanavond weer een borrel op!

• 10 Augustus 2011 - 05:53

• 10 Augustus 2011 - 05:54

• 10 Augustus 2011 - 05:55

Francien:

Was bang dat je me zou vergeten....daarom maar 3x......
    tijd voor een nieuwe laptop geloof ik.....
    XXX

• 10 Augustus 2011 - 07:54

Ina:

Gefeliciteerd! Hele fijne dag....

• 10 Augustus 2011 - 08:58

Jose:

Hey lieve Nick,

Gefeliciteerd met je 20ste verjaardag. Is heeeeel erg jong! Geniet van de dag; maak er een feestje van!

Dikke kus
    Jose

• 10 Augustus 2011 - 09:06

Irene:

Hoi Nick,
    Gefeliciteerd met je 20e verjaardag. Zo te lezen geniet je van het leven dat is mooi.
    Veel plezier op het schuimfeest.

Gr. Irene

• 10 Augustus 2011 - 09:54

Jeanet:

Lieverd, van harte met je 20e verjaardag!! Wat bijzonder om deze dag nu daar te vieren, maak er een fantastische dag van! Dikke kus van o s allemaal

• 10 Augustus 2011 - 16:25

Peter Rina :

nick gefeliciteerd met je verjaardag
    ken je al een beetje spaans want we hebben je nodig als we een kroeg kopen
    in spanje .
    het is hier treurig
    lieve schat geniet van je verjaardag en
    dat er nog vele mogen volgen.
    wat goed van je oompje dat hij er aan denkt

ken je al een beetje spaans want we hebben je nodig als we een kroeg kopen
    in spanje .
    het is hier treurig
    lieve schat geniet van je verjaardag en
    dat er nog vele mogen volgen.
    wat goed van je oompje dat hij er aan denkt
    dikke knuffels rina en peter

• 10 Augustus 2011 - 18:34

Oom Herman:

Hoi Nick
    Ook uit Friesland van harte Gefeliciteerd
    Veel plezier nu al twintig het is niet niks.
    Groeten Tante Jennie en Oom Herman

• 12 Augustus 2011 - 09:11

Ries En Anja:

hoi nick
    alsnog gefeliciteerd met je verjaardag kon gister niet mailen vanwege we net terug zijn van een weekje camperen in de drome...frankrijk..met mijn zus en zwager .
    geniet van het schuim en tot gauw.
    dikke hug ries en anja.