eerste schooldag
Door: Nick Leeuwenkamp
Blijf op de hoogte en volg Nick
04 April 2011 | Spanje, Barcelona
dus veel verschillende culturen en talen. meeste spreken geen spaans dus we zitten bijna allemaal in de zelfde klas.
me kamergenoot is uit thaiwan echt een super aardige jonge.
vandaag was een introductie dag dus ff filmpje kijken stadstour en rooster op halen, om 1 uur lekker vrij. toen gingen we met de meesten wat eten in een leuk restaurantje. elkaar een beetje beter leren kennen enzo. daarna lekker naar het strand en om 4 uur naar de gym met me kamergenoot en een paar vrienden van hem. 25 graden vandaag dus daar hoef ik nix meer over tezeggen super dag gehad ga zo eten me gastgezin (de moeder) is jarig dus we hebben een feestmaal !!!! kan ik wel gebruiken na gister.
ill keep you posted!!
nick vanuit barcelona
04 April 2011 - 19:17
Nick Leeuwenkamp:
bdw iedereen ontzetten bedank voor jullie berichtjes owh ja en need de scooter is niet van onze familia ik moet met de bus naar school. -
04 April 2011 - 19:38
Dicky:
Zo zo Nick, dat wordt nog wat met al die meiden, ga je ze straks allemaal een keer thuis bezoeken?
Enig om je verslag te lezen.
Dikke kus Dicky -
04 April 2011 - 20:21
Nick:
Kijk Nick, daarom wilde je graag naar Spanje ;-) Klinkt allemaal helemaal goed!
Hopelijk heb je vanavond een beetje lekker kunnen eten. Op naar dag 2...... -
04 April 2011 - 20:30
Francien:
Ha kanjer!
Nou; dat klinkt erg naar allemaal zeg! Wat heb jij een zware dag gehad vandaag! Hoop dat je nu een lekker feestmaal hebt gegeten bij je jarige gastmoeder! 25 graden is gewoon vals Leeuw; ik zou bijna denken dat je iemand heel hard aan het pesten bent met die foute informatie van je!
Een stadstour, strand, restaurantje pikken, mooie meiden......wat ging je daar nou ook weer doen? Sorry, ben 't ff kwijt ......ach schiet me vast wel weer te binnen.
Enjoy, Ricevere, Gozar, Jouir !!!
dikke kussssss -
04 April 2011 - 20:50
Jeanet:
whoooooooo Nick, dat klinkt allemaal wel echt supertof, wat goed man! Fijn dat je het zo naar je zin hebt en idd super van die overkill aan klasgenotes........Wat zul jij gaan genieten daar!!! X -
05 April 2011 - 08:13
Bart Kulik:
hee broertje
het is fijn om te horen dat het goed met je gaat man.
hier gaat het ook prima met ons:D
na ik hoor snel weer van je man ..
laterzz
your little brother -
05 April 2011 - 13:21
Jolanda And Boys:
Hoi Nick,
Mooie indruk van je verblijfplaats. Klinkt wel er aantrekkelijk daar. De mannen hier zien ook graag een foto van al die mooie meiden daar!!!
Groeten Jolanda -
05 April 2011 - 16:56
Bredewout@live.nl:
hallo kerel fijn dat we zo snel al wat van je horen zo leer je nog eens wat anders eten he tof dat je een leuk gastgezin hebt geniet van alles kerel je hebt de kans groetjes opa en oma