sorry voor lange tijd niks - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu sorry voor lange tijd niks - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

sorry voor lange tijd niks

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

06 Mei 2011 | Spanje, Barcelona

het gaat ontzettend goed met me ontzettent bankt voor jullie aandacht allemaal. heb hier zoveel vrienden dus heb het erg durk met alles. zit in me nieuwe gast gezin mi gusta muchto ( heel leuk) begrijp nu wat meer van alle lessen kan het een beetje verstaan maar dan houd het wel op. koningindag hebben we hier ook als een gek geviert foto's zien jullie wel. nou voor de rest is er weining te zeggen mijn dag bestaat uit school gym en studie en uitgaan natuurlijk, ga binne kort een 2e hands mountan bike kopen om hier lekker in de bergen te crossen. ben trouwens ook nog naar wat culturele dingen gegaan, was gist naar segat familia was echt ontzetten mooi en ook naar de magic fountains ook echt een aanrader. me roommates zijn ook te gek een canadees en een chineez en mijn nederlandse gabber loek hij gaat jammer genoeg zondag weg naar de resedentie. voor de rest alles super pic below coments tambien (ook)

Gr nick uit barce

P.S. la rambla was te gek toen barce won niet normaal super vet nu de finals nog dat wordt helemaal een feest

• 06 Mei 2011 - 19:26

Hbredewout@hetnet.nl:

Hallo Nick
    weer een leuk reisverslag je vermaakt je prima zo te lezen geniet maar en voor je het weet zit het er weer op .
    Groeten Oom Herman en Tante Jennie

• 06 Mei 2011 - 22:14

Francien:

Eindelijk die foto .....gelukkig mochten wij het live zien! Je bent dus lekker op het culturele pad; mooi zo; kan nooit kwaad he; ook wat cultuur opsnuiven in die mooie gezellige stad! Jammer dat Loek weggaat naar de residentie; krijg je vast weer een ander gezellige huisgenoot. Ik heb al lang door dat jullie erg verwend worden door Maggy; niet normaal! Jullie boffen maar met zo'n guestmom! Wij zijn net terug van de verjaardag van je little sister; Hellie. Was gezellig en ze vond je kado'tje erg leuk! Ze was natuurlijk vet verwend; kleine diva! Hier verder alles goed; geloof dat het hier morgen bijna 30C wordt; jammer dat wij mogen werken.....maar ja.....zondag vast ook nog lekker weer! Enjoy your weekend!
    dikke kussssss

• 07 Mei 2011 - 20:43

Sam:

Hey Nick
    Echt super vet al jou verhalen !!
    Volgens mij hou jij het daar wel even uit !:)
    veel plezier !!

Xx je nichtje sam

• 07 Mei 2011 - 21:14

Ina:

Hé Nick: leuk weer even van je te horen. De koningin moest es weten: jij in Barcelona uitbundig koninginnedag vieren, Jenneke in Leon......

Gelukkig nu een super gastgezin! Veel plezier, en ook veel succes verder met je studie. Tot je volgende verslag!

• 08 Mei 2011 - 10:46

Bredewout@live.nl:

hallo kerel leuk weer iets van je te horen fijn dat je het zo goed naar je zin hebt was zeker ook wel gezellig dat je ouders even bij je op bezoek waren verder vermaak jij je wel goed zo te lezen blij toe hoor geniet er maar van groetjes van opa en oma

• 08 Mei 2011 - 21:41

Jeanet:

Ha Nick,
    geen bericht is goed bericht, dus 't is maar goed dat je geen hele dagen achter je weblog zit.... Vandaag heeft FC Twente de KNVB beker gewonnen, daar was hier in huis niet iedereen even blij mee. Denk idd dat het toen met Barca leuker was..... Vet dat je nieuwe huis zo goed is, hoorde al van mama dat je het helemaal goed geschoten hebt daar, da's wel veel fijner toch??!! Bij ons gaat alles verder goed, zijn net terug van weekje Zeeland maar morgen moet iedereen helaas weer naar school, da's jammer. Gisteravond zijn Gérard en ik bij het concert van Marco Borsato geweest, was ook leuk. Hou je goed daar en heel veel plezier! Tot de volgende keer op je weblog, xxx

• 10 Mei 2011 - 11:26

Francien:

Ja.....je ploeggie hier heeft de KNVB beker niet gewonnen helaas! Nu maar hopen dat ze het as zondag beter doen! Je klasgenoot Lorenzo E. deed het wel erg goed hoor; jammer dat je dat niet hebt kunnen zien. Maar ja; voor jou nu meer Barca in stead of Ajax natuurlijk!!! Het weer is hier nog steeds heerlijk al hebben we een paar buitjes vandaag maar da's ook wel weer lekker. Brent kwam gister pikzwart terug uit het HondenSpeelbos; pap ging 'm halen dus die werd er erg blij van in ZIJN MOOIE, SCHONE AUTO zo een vieze stinkhond meenemen; ha, ha! Maar Brent had het super gehad; vijver in, vijver uit!
    Dikke kussssss

• 12 Mei 2011 - 05:35

Ada:

Hoi Nick,

Geen bericht is meestal goed bericht, en na het lezen van je log, blijkt dat dus inderdaad zo te zijn.
    Je hebt het heerlijk naar je zin!
    Leuke feestfoto, maar een culti foto wil ik ook wel eens zien :-P.
    Tot je volgende verslag.......enne BLIJF GENIETEN .

X ada

• 13 Mei 2011 - 14:08

Just Heldring:

Ha Nick,
    Fijn om te horen dat het goed met je gaat!!
    Groeten van ons allen.
    Fam. Heldring

• 14 Mei 2011 - 23:45

Hermien:

Ha die Nick!
    De hoogste tijd om weer eens op de hoogte gebracht te worden van je avonturen en ik zie het al: het is heerlijk genieten voor je! Misschien kun je straks Ajax ook daar wel bekijken, ik las dat er een heleboel landen de wedstrijd gaan uitzenden.
    Nou lieffie, hou het een beetje vol daar he, klinkt alsof je het behoorlijk zwaar hebt daar.....
    Have fun he!
    XXX

• 17 Mei 2011 - 17:36

Broer Bart.. :

Commes ta! Commes ta bien?

Ik heb nu eens even alles zitten lezen bij je maar de helft van wat je meemaakt staat hier niet op he..

Ik hoorde laatst een paar verhalen van je ouders en dat was niet mis! Beetje zakkenrollers aanpakken he. Heb ik je dus goed geleerd. Komt toch door die laatste keer armpje drukken. Maar goed dat ik je lief winnen.. ;)

Nou broertje hou ons op de hoogte en zo af en toe zal ik je site even checken! Heb je nog een gekeken hoe mooi je moeder op de foto op haar website staat: een foto model he!

Vriend dus rustig aan en geniet er van he!

Oh ja, papel hygienico! Wat is dat? Kijken of je spaans een beetje goed is want no hablo espanyol!