Op vakantie - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu Op vakantie - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

Op vakantie

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

23 April 2011 | Spanje, Barcelona

het is natuulijk paas weekend en dat moet gevierd worden dus ik ga naar valencia :):). hier met pasen gaat hier iedereen weg op vakantie dus ik ook dan maar he (echt heel naaar) :P heb een lekker hostel geboek en ga morgen om 10 uur met de trein en ben er dan rond 1 uur. het is jammer genoeg de laatste paar dagen in barcelona een beetje grouwig, bewolkt en rond de 20 graden maar het is nog steeds heel erg leuk hier. ben net van gast gezin veranderd want die andere waren wel aardig maar ook erg gierig dus... maarja voorde rest echt een tegekke tijd hier en probeer jullie zo vaak mogelijk op de hoogte te houden :)

gr uit barcelona nick

• 22 April 2011 - 22:14

Ina:

Hé Nick, zit net het verslag van Jenneke te lezen: en daar komt er ook één van jou! En ook al zo'n heerlijk vakantieverhaal. Geniet er van hoor! Hopelijk voel je je snel thuis in je nieuwe gastgezin, dat lukt vast! Succes met je studie, want die komt toch ook weer na de Pasen.
    Groetjes uit Friesland

• 22 April 2011 - 23:04

Jeanet:

Ha Nick, gierig??!!! WTF! Supertof dat het gelukt is te wisselen, dit wordt vast nog veel leuker. Naar Valencia hè voor de Paasdagen, da's niet zo gek jongeman, leuk dat je dat doet, ga je met een groep? Hier bij ons is het zonzonzon en 27•C dus we doen het helemaal niet zo gek in ons landje..geniet van je vrije dagen en Valencia, dikke kus van ons allemaal xxx

• 22 April 2011 - 23:06

Jeanet:

Haha, waar zit je moedertje trouwens, normaal gesproken krijg ik niet de kans EERDER te reageren dan m'n zussie!

• 23 April 2011 - 02:15

Stephan :

Hè ouwe het is mooi om te lezen dat het zo goed met je gaat.
    je zal wel veel mooie dingen mee maken denk.
    En mooi achter de meiden aan haha! Daar had je zo naar uit gekeken al die mooie meiden in bikini op het strand.
    Na gozer veel plezier daar in Spanje he!
    En oja mis je wel hoor ouwe vooral in het wiekend.
    Groetjes stepahan

• 23 April 2011 - 08:33

Francien:

Ha Kanjer,
    Nou daar is dan eindelijk een reactie van mams; inderdaad beetje laat, ha, ha! Had net Jenneke's verslag gelezen (een heeeeel lang en uitgebreid verslag Nick, ha, ha!!!) en erop gereageerd en toen niet meer gezien dat jij er ook nog even eentje had gemaakt. Nu ben je dus lekker op pad naar Valencia; vet genieten dus daar! Dat doe je goed man; lekker meepakken al die mooie en leuke dingen die je kan doen daar.
    Laat Lin ff weten hoe t hostel was in Valencia wie weet heb je nog leuke tips voor haar op IJburg! Lekker dat je nu een spaanse telefoon hebt geregeld; wel handig! Geniet van het mooie Valencia; wij genieten van een heerlijk warm zomers paasweekend! Even lekker met de boot Amsterdam in of zo....komt helemaal goed. En volgend weekend zien we je lekker.
    Ciao en dikke kussssss

• 24 April 2011 - 19:21

Hbredewout@hetnet.nl:

Je zult maar student spaans zijn fijn dat je nu een goed kosthuis hebt en maar genieten van een weekend weg
    groeten van Oom Herman en Tante Jennie

• 25 April 2011 - 22:27

Hermien:

Hoi Nickie,
    Nou inmiddels wel weer terug denk ik? Fijn dat je toets goed gemaakt was voor een Hollander (zijn die boven- of benedengemiddeld goed eigenlijk?). De beelden van het motorongeluk alweer een beetje uit je hoofd kunnen zetten door alle vakantiepret in Valencia? Tsja, je moet je zo goed mogelijk aan je gastland aanpassen he, ook met zoiets moelijks als met Pasen op vakantie gaan....
    Nou kerel, veel succes met het hervatten van je studie en ik hoop dat je nieuwe gastgezin én aardig én royaal zal zijn, moet lukken toch?!
    XXX

• 26 April 2011 - 10:21

Helen:

Heei nickie! Is je nieuwe gastgezin wel een beetje leuk?:)
    Have much fun en ik zie je in augustus!
    Xxxx

• 26 April 2011 - 10:24

Helen:

Nog even zeggen hoe het hier gaat:
    Nou het gaat heel goed :D
    Ik jheb een deal mt mama en wil, als ik over ga met 75% boven een 7 op mn rapport, dan mag ik een stedentrip uitkiezen in europa. En als ik slaag een stedentrip over de hele wereld,
    Coolhe x

• 26 April 2011 - 11:21

Ada:

Hoi Nick,

Ik had al vernomen over de wisseling van gast gezin. Hoop voor je dat deze mensen iets guller voor je zijn:-).

Lekker paar dagen naar Valencia....heerlijk, daar wilen we naturlijk wel een verslag van lezen, en ja een paar foto's zouden hier dan ook niet misstaan.

Groetjes en tot het andere verslag.

• 26 April 2011 - 19:39

Bredewout@live.nl:

hallo kerel dus jij was lekker een paar dagen vakantie aan het vieren groot gelijk hoor fijn dat je een nieuw gastgezin hebt bevalt het goed je ziet zo nog eens wat fijn om ieder keer een berichtje van je te lezen liefs opa en oma

• 01 Mei 2011 - 09:25

Linda Honingh:

He broertje! Hoe was het in Valencia? Heb je ook nog een beetje koninginnedag gevierd? In Amsterdam was het weer super druk natuurlijk!
    Hoe was het hostel? Natuurlijk heb ik tips nodig! Ik was zelf afgelopen week met de leerlingen in Londen in een vreselijk hostel! Vies, klein, hele kleine bedden en warm.
    Ben je inmiddels al niet meer de slechtste van de klas? haha ik zag het op de facebook!
    Ik hoop dat je lekker geniet daar! x Linda

• 03 Mei 2011 - 14:27

Francien:

Hey
    Pasen is allang voorbij hoor! Tsjonge, jonge; maar goed dat ik je even live heb mogen bekijken dit weekend want als we op die blog van jou moeten wachten..........
    Spreek je gauw weer!
    Bye lieffie!