Nog 3 dagen dan op naar de US !!! - Reisverslag uit Twisk, Nederland van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu Nog 3 dagen dan op naar de US !!! - Reisverslag uit Twisk, Nederland van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

Nog 3 dagen dan op naar de US !!!

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

07 September 2011 | Nederland, Twisk

ja moest een nieuwe reisdagboek aan maken van me mama, dus hier is die dan de eerste echte verslag voor San Diego zo als jullie allemaal weten ga ik i.p.v. Miami naar San Diego (reden duidelijk) kijk er erg naar uit, weet alleen niet wat ik moet verwachten van het tijds verschil (het is 9 uur) maar weet niet of ik er juist snel of heel langzaam an zal wennen. heb nog nooit zo'n verre afstand, endaarbij groot tijdsverschil mee gemaakt. maar ja ben er lekker van plan om er te gaan leren surfen. (nee geen wind surfen) echt golf surfen... en natuurlijk ga ik lekker naar school :). mijn nieuwe hostmoeder daar heb ik al facebook contact mee gehad :) ze hebben 4 kinderen 1 jongen 3 meisjes dat zal even wennen zijn ... maarja leuk toch ;) ze hebben een groot huis en daar is nog een andere student uit japan ( hij spreekt alleen nog geen engels -.-' ...
na ja we zien wel ik laat het jullie weten hoe het daar is na de eerste dag gelijk !!! groetje van nick uit Nederland volgende uit the states !!

• 06 September 2011 - 23:04

Francien:

Ja, ja....natuurlijk van je mams.....! Nou lieffie nog 3 daagjes hier en dan de grote oceaan overvliegen; eerst naar Londen en dan overstappen op de vlucht naar San Diego!!!
    Gelukkig gaan wij eerst nog heerlijk 3 dgn van elkaar genieten; morgen lekker snowboarden want het vriest hier bijna; nog ff lekker shoppen want er moet natuurlijk nog wel ingeslagen worden voor een hele winter doorbrengen in een temperatuurtje van zo'n 25c.....oh wat naar allemaal!
    Kan me zo goed voorstellen dat je daar onwijs veel zin in hebt en dan hebben we natuurlijk Scottsdale nog met een very special girl!!!
    Man; jij gaat weer een top half jaartje tegemoet en jij maakt er straks weer een prachtige tijd van.
    De komende drie dagen.....knuffel ik je nog even helemaal gek en geniet ik van al je mooie verhalen!
    Mooi kind, mooie vent! Love you XXX

• 07 September 2011 - 06:37

Jeanet:

Ha Nick, zijn vast rare mensen als ze zoveel kinderen hebben... Super spannend hoor dit nieuwe avontuur. Was fijn om je ff te zien zaterdag! Tot snel, x

• 07 September 2011 - 19:07

Bredewout Oom Herman:

Hallo Nick we willen je een hele fijne tijd toewensen veel leren en veel zien
    Groetjes van Tante Jennie en Oom Herman

• 07 September 2011 - 19:57

Dicky:

Hey Nick, wat een geluk dat je bent opgegroeid met Linda en Bart en vooral Bart je wel wat heeft geleerd!!! Het gaat zeker lukken met de kinderen daar.
    Nick we hopen weer van je te horen vanuit San Diego en volgen je met belangstelling, ook hoe het met je lieve vriendinnetje gaat. Na deze trip gaan we even iets leuks doen met ons allemaal. XXX