BARCA BARCA - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu BARCA BARCA - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Nick Leeuwenkamp - WaarBenJij.nu

BARCA BARCA

Door: Nick Leeuwenkamp

Blijf op de hoogte en volg Nick

29 Mei 2011 | Spanje, Barcelona

helemaal gek hier heb gister de match gekeken op een groot plein met zo'n 400 000 ander mensen ben toen met een paar vrienden de licht mast in gekommen zo dat ik het heel goed kon zien zo'n 8 meter bover de grond:). toen barca won was het helemaal gek iedereen ging helemaal uit zijn dak!!! en vandaag de huldiging was ik in camp nou wat geweldig over meer dan 100 duizend man helemaal uit hun dak ik heb er een paar filmpjes van en foto's. hoe we binnen gekomen zijn ging niet helemaal op een soepele manier want 3 uur van te voren was het al vol dus ze lieten niemand meer binnen. toen werdt er veel gevocht en geduwd om binnen te komen. was helemaal gek want mensen werden terug geduwd en geslagen met de kunppels maar toen zagen wij een paar mensen onder het hek door klimmen en toen zijn wij daar ook snel onderdoor gegaan maar dat was alleen nog maar buiten camp nou nog niet in het stadion zelf en toen mosten we rond lopen voor 2 uur tot het bijna begon toen lieten ze gelukkig nog een paar mensen binnen. dus al met al een heel avondtuur maar we waren er bij dus helemaal tegek.. wat minder nieuws is dat mij goede italiano amigo naar huis is dus maarja we houden contact en er zijn nog genoeg andere leuke mensen.
nou dit is wel weer genoeg voor vandaag foto's staan beneden als ik thuis ben laat ik wel de filmpjes zien!!

gr uit barcelona

ill keep you posted

• 30 Mei 2011 - 06:27

Francien:

Hey Kanjer!
    Wat een gave foto's: je zat helemaal eerste rang dus; bijdehand geregeld hoor; ben trots op je! Heerlijk dat je ons live op de hoogte hield zaterdagavond want we hadden een heel leuk feestje; dat wel.....maar.....zo'n wedstrijd missen is natuurlijk echt lullig! Iedereen in de feestzaal volgde jouw sms-jes met de boodschap erbij dat je ook nog in een lichtmast zat....ach ja.....ons zoontje....moet kunnen....nooit afgeleerd dat klimmen zeg maar......!
    Ik vind de foto's te gek en leuk dat je gister toch Camp Nou bent binnengeslopen; het kan ook te gek he! Vandaag weer back to normal life; school...without Eduardo your Italian Friend! Have fun!
    dikke kusssssss

• 30 Mei 2011 - 06:30

Francien:

Hallo....zie nu pas dat jij dat bent op foto twee.....oeps; je ziet er lekker fris en fruitig uit hoor; als je mams je amper herkent....ha, ha....score van een dag final Barca zeker!
    kusssss

• 30 Mei 2011 - 07:49

Jeanet:

haha Nick, geweldig! Een betere tijd om in Barcelona te zitten had je niet uit kunnen kiezen....... x

• 30 Mei 2011 - 09:43

Peetje:

hey kanjer!

Wat maak jij toch veel mee!
    helemaal te leuk!
    We genieten van je verslagen en je leuke foto's!
    Wat een happening

Dikke kuskus
    Ptj

• 31 Mei 2011 - 07:26

Hermien:

Ha die Nick,

Je realiseert je natuurlijk wel dat jij daar historische momenten hebt meegemaakt, die mensen zich over 10 of 20 jaar nog herinneren he! And Nick was there!! Je moet maar boffen he. Jammer van je italian friend, gelukkig zijn er nog leuke mensen genoeg, maar deze sprong er volgens mij wel uit.
    Nou, na al die voetbalfeesten maar weer gewoon aan de studie zeker? Sterkte en succes daarmee, het is zo weer weekend!

• 31 Mei 2011 - 19:55

Bredewout@live.nl:

hallo kerel leuk om weer wat van je te horen het is wel feest daar zeg fijn dat je dat mee kunt maken een unieke kans dat krijg je niet zo snel weer dus genieten maar dat doe je ook wel en kun je ook al een beet
    je spaans wij zijn ook op vakantie geweest was heerlijk nou kerel maak er wat van groetjes van opa en oma

• 01 Juni 2011 - 20:19

Oom Herman:

Het was vast een hele belevenis met die voetbal
    Het lijkt wel een groot feest in Barcelona.geniet er maar van .
    Groeten Tante Jennie en oom Herman

• 04 Juni 2011 - 10:34

Helen:

Nou nickie, zo te lezen heb je het heel erg naar je zin! Houden zo!
    En hoe gaat het met je spaanse lessen?;D
    Xxxxx helen